Yksiöt  , joissa tuuletin/ sähkölämmitin  ; puutarhataso 350 € KK , minimi 6 kk

 Yksiö  , jossa ilmastointilaite-ilmalämpöpumppu  395 € KK, minimi 6 kk

Lyhempiaikainen  sopimus riippuen sesongista ja vuokra- ajastanne :kesäsesonki ; 450 - 495 e kk ( minimi 3 kk )

----------------------------------------------------------------------------

Vuokraan  sisältyy 1 henkilön lämmin- ja kylmävesikulut.       Nettiä saa käyttää ilmaiseksi ( taloyhtiö ei takaa sen toimivuutta, ko alueella netiyhteys on heikko. ) 

  Vuokran päälle tulevat muut kulut:

 

 -Sähkö  kulutuksen mukaan  ( jokaisella yksiöllä on oma mittari näkyvillä, kulutuksen voi laskea itse )

 

 - jos toinen lisä henkilö ; lämmin ja kylmävesikulut ovat  20 €/kk 

 

 - 40 € vuokraustyön korvaus, joka suoritetaan ensimmäisen vuokrakuukauden yhteydessä  

    (viikonloppu tai yö/pyhä vastaanottossa  + 15€  päälle )    

Sisältyy vuokrauskoordinointi,  avainten ja sopimuksen luovutus  ja opetus: asunnon toiminnot (mm. kassakaapin koodaus, kaasulieden käyttö jne.)  .

- SIIVOUSMAKSU 50€   lähtöpäivän   NORMAALISTA   siivouksesta  ja se   maksetaan myös saapuessa .

 

Lisäksi  TAKUURAHA 250 -    1kk takuu riippuen sopimuksen pituudesta  , joka palautetaan pankkisiirrolla /käteisellä  vasta kun

avaimet ja asunto on saatu takaisin ja tarkistettu asunnon ja irtaimiston hyvä kunto, siitä vähennetään loppu sähkö, kulutetun kaasun korvaus 3 €   / KK . Takuurahaa EI voi käyttää vuokranmaksuun.

Takuuraha takaa asunnon, irtaimiston hyvässä kunnossa palautuksen  sekä  sähkön- sekä kaasun kulu korvaukset  sekä vuokrasopimuksen noudattamisen .

Vuokrasopimus sitoo molemmat osapuolet.

 

Lähtöpäivän asunnon luovutus on normaalisti klo 11 -12 maissa , se voidaan sopia iltapäivälle vain ,  jos samalle päivälle ei ole uutta saapujaa.  

 • VARAUS on VAHVISTETTAVA 150 €  pankkisiirrolla (vähennetään vuokrasta) .  

 • Jos et halua suorittaa ko. vahvistusmaksua, ota yhteys ennakkoon sähköpostitse tai puhelimitse MA-PE arkipäivänä klo 12:00 -15:00 maissa ,  asunnon näyttö voidaan sopia jos on vapaita vuokra- asuntoja tarjolla ja jos on sopivaa näyttöaikaa. Vuokra- asunnoilla ei ole päivystäjää / tai henkilökuntaa.

 •   

 • Tulopäivänä arvioitu SAAPUMIS AIKA asunnolle on sovittava ennakkoon. JOS tuloaika myöhästyy SOITA vuokra-agentille

 • (annamme hänen puhelin numeron sekä   sähköpostiosoitteen kun olette vahvistaneet varauksen pankkisiirrolla )

 •  

 • Avainten- ja sopimuksen  luovutuksen yhteydessä on suoritettava  ensimmäisen kuun vuokra ja ylläolevat maksut käteisellä, vähentäen -150€ varausraha

 •  

 • Seuraava/t  vuokra/ t  :   suoritettava ennakkoon käteisellä tai pankkisiirrolla  joka kk , riippuen aloituspäivästänne

 •  

 • Ilmoita  ennakkoon mikäli haluatte vuokrasopimuksenne espanjaksi.

 •  

 • Varaukset ja sovitut vuokra-ajat ovat molemminpuoleisesti sitovia.  Jos on tilaa ja haluatte  jatkaa:  jatko ajan vuokraus on vahvistettava varausmaksulla (150€ ) . Alustavia varauksia on mahdotonta pitää ...

 • PERUUTUS   :    OLE HYVÄ  ;  älä varaa liian ennakkoon  / tai jos olette epävarma  ;  varausta  voi kysyä  muutamaa kuukautta ennen  ostettua lentoanne 
 • VARAUKSEN peruminen ENNAKKOON  on mahdollista tehdä   VAIN    sähköpostitse  jolloin kumpikin osapuoli vahvistaa   asian .
 •  Peruutus sanktiot  : 2  kuukautta  ENNEN sovittua tulopäivää ;  150e varausmaksusta  palautus  on 75€    ja     1 kuukausi ENNEN sovittua tulopäivää     50 €         
 •  edellä mainittu  peruutus   sisältää  normaali kohtuu sähköpostiviestit  ja kohtuu määrä puheluita =ja maksimi  keskustelu  ;   20  kappaleeseen asti   ( kappale tarkoittaa  mailit  /puhelut    / wassupit jos niinkin olisi tehty ) plus lisätyökorvaus  : 5  e / per  lisä selvitys   kulu   
 •  
 • Sairaustapauksessa : voidaan hyvittää tulevaisuuden vuokrissa ( lääkärintodistus tarpeen ) koko summa miinus   25  euroa     joka kattaa   asian käsittelijän ja koordinoijan työn ; jos   maileja ja yhteyden ottotöitä  yli 20 kpl   veloitetaan  5 e  / per  lisä selvitys kulu .    siinä tapauksessa     jokaisesta varauksesta/ tai mahdollisesta lykkäyksestä   tulevaisuuteen ( jos tilaa ja sen hetkisen vuokraus tilanteen ja sesongin mukaan )   on suoritettava silti uusi varausmaksu 150 e  jolloin  asianomaiset  summat hyvitetään vuokrissa   ja   jos    sähköposti käsittely ylittää  20 kpl niin   siitä  5 e  / per  lisä selvitys kulu , asianhoitajalle  )
 • Asunnon  vuokraus soveltuu itsenäiselle henkilölle, vuokraan ei sisälly päivystäjää. Mahdolliset tekniset viat tai muut vuokraan liittyvät   asiat  ovat ilmoitettava sähköpostitse  rentmalaga@gmail.com     jolloin sovitaan korjaushenkilön tulopäivä ja arvioitu kellonaika.

 • Vuokralaisen on huolehdittava että asunto pysyy asuinkelpoisena omalla vuokra ajallanne .

 

VINKKEJÄ ennen lähtöäsi :  

- Tarkista että puhelimesi ja VISA korttisi toimivat myös ulkomailla. (ota yhteys omaan puhelin yhtiöösi / pankkiisi jo Suomessa ja tarkista myös pankiltasi mikä on nostoraja per päivä.

 

- Varaa käteistä mukaasi, jos visa kortti tai pankki yhteyksissä on ongelmia, eikä rahaa saa automaatista. Ota huomioon myös että pankkiautomaatit saattavat ottaa suurempia komissioita, sekä jotkut automaatit antavat nostaa vain pieniä summia  kerralla.

 

- Ota huomioon miten pakkaat, jos ruuman matkalaukku häviää tai tulee myöhemmin perille. Kiire lääke Reseptit ym kannattaa laittaa vielä erilliseen turvalliseen paikkaan käsimatkatavaroihin.

 

- Älä laita koko käteiskassaa  ja visa korttia yhteen paikkaan /taskuun/laukkuun.

- Ota selville henkilökohtaiset  terveyden hoito - sairaus vakuutus  ym asiat  jo Suomessa asian omaisista virastoista jne.

- Ota  matkavakuutus 

- Pidä  mukanasi asunnon osoite ( Residencia; Avda General Duque de Aveiro 10 , Churriana, Malaga)  ja ennakkoon sovitun vastaanottajan puhelin numero . 

 

-  Asunnon avaimet ja sopimuksen saa vasta kun suorittaa sovitut loppumaksut käteisellä. Asunnolla ei ole pankkiautomaattia eikä

   vastaanottajalla maksupäätettä. Osa espanjan pankkiautomaateista antaa vain pieniä summia, joten hyvä olisi varata 

   loppumaksu käteiskassa jo suomesta valmiiksi. 

 Turvallista matkaa, Tervetuloa !

            Tiedustelut ( suomenkielellä )       rentmalaga@gmail.com

 soittoaika MA- PE  KLO: 12- 18 h      puh (+34) 654823997       

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now